Çörekotu Yağı Kışın Gözde Tercihi

Eskişehir’de çörekotu yağı üreticiliği yapan Selim Yalçıner, kışın gelmesi ile birlikte vatandaşların gripten korunmak için çörekotu yağına yöneldiğini belirtti.

Çörekotu yağı, kış mevsiminin gelmesi ile popülerliğini arttırdı. Sert ve keskin bir aroması olan çörekotu yağı ve çörek otu; şifalı etkileriyle dikkat çekerek, vatandaşların gözde baharatlarından olmaya devam ediyor. Kışın gripten korunmak isteyen vatandaşlar bağışıklığını güçlendirmek için çörekotu yağı almayı tercih ediyor.

“Çörekotu yağının tadı ne kadar acı olursa o kadar faydalı oluyor”

Çörekotu yağı üreticisi Selim Yalçıner satışlarının oldukça iyi gittiğini vurgulayarak, “Vatandaşlar çörekotunu doğal vitamin olduğu için tercih ediyor. Satışlarım güzel gidiyor. Özellikle kışın bağışıklık güçlendirici doğal şifa yöntemleri arıyorlar ve bu yağa başvuruyorlar. Çörekotu yağının tadı ne kadar acı olursa o kadar faydalı oluyor. Çörekotunu dükkanımızda müşterilerin gözlerinin önünde çekiyoruz. Müşteriler de izlemeyi seviyor. Dükkan hep kalabalık oluyor diyebilirim. Fiyatlar ise 150 ila 280 lira arasında değişiyor.” dedi. – ESKİŞEHİR

Related Posts

Yüzlerce isim değerlendirildi… HSBC hâlâ başkan arıyor

Mevcut yönetim kurulu başkanının görevden ayrılacağını açıklamasının ardından HSBC, yüzlerce kişiyle görüşmesine rağmen aday bulma sürecini tekrardan hızlandırdı.

Yeni Simülasyon Merkezi Askeri Eğitime Katkı Sağlıyor

Jandarma Sıhhiye Simülasyon Merkezi, askeri personelin acil müdahale yeteneklerini artıracak.

TOGG kamunun da vazgeçilmezi olacak

Devlet Malzeme Ofisi, kamu araç filosunu yerli otomobil Togg ile güçlendiriyor. Beş yılda 12 binden fazla Togg alınacak, bu yıl üç bin araç kurumlara teslim edilecek. Yeni sedan model ise eylülde tanıtılacak.

Muğla’yı Ziyaret Eden Yabancı Turist Sayısı Düştü

Muğla’ya gelen yabancı turist sayısı 2025’in ilk 6 ayında %5 azaldı, en büyük düşüş İngilizlerde.

Demre’de Yat Yarışı Heyecanı

Setur Marinaları, TAYK Demre Kupası Yat Yarışı’nı 20-22 Temmuz’da düzenliyor. Katılımcılar Kekova’da.

Sivas’ta 4 Yeni Buğday Çeşidi Tescil Edildi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas iklimine uygun yüksek verimli ve hastalıklara dayanıklı 4 yeni buğday çeşidi ıslah ederek tescil etti. Sertifikalı tohumlar, hasat sonrası köylerde çiftçilere dağıtılacak.